Томислав Караџић: Нови селектор стиже 15. јуна

ПО КВАЛИТЕТУ СРБИЈА ЈЕ ИСПРЕД ДАНСКЕ, ЈЕРМЕНИЈЕ И АЛБАНИЈЕ,

ДОК ЋЕМО СЕ СА ПОРТУГАЛИЈОМ БОРИТИ ЗА ПРВО МЕСТО

Томислав Караџић

          Томислав Караџић, председник ФСС, истиче да се на Теразијама 35 сигурно неће бавити питањем селектора до 15. јуна, јер је Љубинко Друловић добио подршку Скупштине ФСС за предстојеће три пријатељске утакмице.

          - Утакмице у Америци и против Бразила дефинитивно ће водити Љубинко Друловић, који има велику подршку ФСС. Нема потребе да се бавимо депласираним причама о другим кандидатима. Да не буде забуне Друловића као стручњака и човека изузетно ценимо, а дефинитивну одлуку о селектору донећемо 15. јуна - рекао је Томислав Караџић.

          Да ли је тачно да сте рекли да је Србија у рангу са Албанијом и Јерменијом?

          - Имамо тешку групу и еуфорија би била погубна по нас. По квалитету Србија је испред Данске, Јерменије и Албаније, док ћемо се са Португалијом борити за прво место. То би требало доказати на терену. Утакмица са Јерменијом без обзира што је прва уједно је и преломна. Зато морамо да будемо максимално опрезни.

          Били сте недавно у Лондону да ли сте се срели са Браниславом Ивановићем, капитеном репрезентације Србије?

          - Разговарао сам мало са играчима и они су за то да се спушта тензија пред предстојеће квалификације. Предност и квалитет су на нашој страни, али важно је да то и докажемо и добијамо остале ривале у групу - јасан је Караџић.

          Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари