Тадић: Некада морамо да будемо паметнији

БЕЗ ОБЗИРА ШТО ЈЕ СРБИЈА ТРЕНУТНО ПРВА У Е ГРУПИ, ДУШАН И ДАЉЕ УЛОГУ ФАВОРИТА ДАЈЕ „СЕЛЕКАУ“

        Српски фудбалски репрезентативац Душан Тадић рекао је да екипа Младена Крстајића мора да понови партију у победи над Костариком (1:0) против Бразила и Швајцарске, чији је дуел означио као најважнији за пласман у другу фазу Светског првенства.

        - Имамо квалитетну екипу, али некад морамо да будемо паметнији, искуснији... Показали смо против Костарике наше врлине и морамо тако да наставимо. Сада је најважнија утакмица против Швајцарске, идемо корак по корак - рекао је Тадић за Goal“.

        Без обзира што је Србија тренутно прва у Е групи и на реми Бразила и Швајцарске (1:1), Тадић и даље улогу фаворита даје „селекау“.

        - Највероватније ће бити први, Бразил је фаворит и за титулу. Биће веома тешко... Ипак, не предајемо се унапред, покушаћемо да их зауставимо. Свакога је тешко победити на турниру.

        Везиста Саутемптона изнео је низ похвала на рачун саиграча из националног тима и фудбалера Лација Сергеја Милинковић-Савића.

        - Он је велики таленат, веома млад, што значи да може још пуно да научи. Сергеј је будућност српског фудбала, мора да остане смирен и настави да ради све као до сада. Глава мора да му остане „чиста“ - додао је Тадић алудирајући на спекулације због трансфера Сергеја, чија се вредност процењује на минимум 100 милиона евра.

        Утакмица 2. кола Е групе између Србије и Швајцарске игра се у петак у Калињинграду.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари