Тадић и Пикси добитници Златне лопте ФСС

НА СВЕЧАНОСТИ У ХОТЕЛУ КРАУН ПЛАЗА ИЗРАЗИЛИ ОЧЕКИВАЊЕ ДА ЋЕ СЛЕДЕЋА ГОДИНА БИТИ УСПЕШНИЈА

Драган Стојковић Пикси и Душан Тадић

  • Душан: Надам се да ћемо ускоро да се радујемо тимској награди, да ћемо се пласирати на Светско првенство. Драган: Велика је привилегија бити проглашен најбољим тренером

        Најбољи у 2016. години у избору Фудбалског савеза Србије, играч Саутемптона Душан Тадић и тренер кинеског клуба Гуангџоу РФ Драган Стојковић, добили су награде и изразили очекивање да ће следећа година бити успешнија.

        - Надам се да ћемо ускоро да се радујемо тимској награди, да ћемо се пласирати на Светско првенство. Мислим да би то била највећа награда за целу државу и све нас - рекао је Тадић по пријему награде на свечаности у београдском хотелу Краун плаза.

        Тадић је навео да му је велика част и привилегија што је добио награду, за коју је рекао да му даје велики подстрек. Он је захвалио пре свих селектору Славољубу Муслину, стручном штабу репрезентације, као и свима у Фудбалском савезу Србије.

        - Без њих ништа од овога не би имало смисла - додао је Душан Тадић.

        Драган Стојковић рекао је да је највеће задовољство за тренера када му кажу да његов тим игра добар фудбал, што се њему десило у кинеском Гуангџоу РФ.

        - Ово признање за мене представља нешто много важно, велику сатисфакцију за оно што је урађено у 2016. години. Велика је привилегија бити проглашен најбољим тренером - рекао је Стојковић и навео да 2016. није била лака година и да ће наредне дати све од себе да буде још бољи.

        - Ова година заиста није била лака, а ми тренери који радимо у иностранству имамо додатну обавезу, а то је да осим резултата и стила игре, репрезентујемо наш фудбал на најбољи начин, како кроз фудбал, тако и кроз понашање. Трудио сам се да га увек тако представљам и то чиним и сада у Кини - рекао је Стојковић.

        Свечаности су присуствовали многобројни гости, а између осталих бивши капитен репрезентације Дејан Станковић, нови председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић, први човек српске одбојке Зоран Гајић и други.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари