Стојковић: Теже је у Н. Пазару него у Елбасану

ГОЛМАН ПАРТИЗАНА НИЈЕ ИМПРЕСИОНИРАН: НОРМАЛНА УТАКМИЦА, КАО ДА ИГРАТЕ ЈАЧИ МЕЧ СУПЕРЛИГЕ

Владимир Стојковић

        Много великих и тешких утакмица Владимир Стојковић има у својој каријери. Увек је знао да се носи с притиском и већи део психолошког терета, како би растеретио остатак тима, преузме на своја плећа.

        Тако је било и у четвртак увече у Елбасану, када је први од играча Партизана истрчао на терен и суочио се са звиждуцима читавог стадиона и увредама.

        За њега је наступ у Албанији била само још једна утакмица у низу...

        Искусни голман чувао је и пре две године мрежу Србије у мечу против Албаније и није био задивљен амбијентом на стадиону. Ништа га није импресионирало ни током меча са Скендербегом.

       „Нисам хтео о томе на конференцији, али, искрено, теже је играти у Новом Пазару него у Елбасану. Ми бисмо волели да је атмосфера боља, али, реално, није тако. Нормална утакмица, као да играте јачи меч Суперлиге. Мислим да је у Новом Пазару боља атмосфера...“, рекао је Стојковић.

        Голман Партизана сматра да нерешен резултат и није толико лош за Партизан, који ће у наредна два меча имати прилику да стекне предност у односу на конкуренте.

        „Имали смо неколико шанси и могли смо да освојимо сва три бода. Узели смо један, али смо и даље, са две победе у Београду у наредним утакмицама, у позицији да презимимо у Европи. Надам се да ћемо се већ за две недеље реванширати Скендербегу и да ћемо пред препуним стадионом савладати Јанг Бојс и решити питање проласка.“

        Стојковић је извукао и нешто позитивни из кијевског ремија, где су гостовали Швајцарци (2:2).

        „Добро је што ни Динамо више не сме да калкулише и да се опушта, већ морају јако да играју сваки меч јако. Било би добро да у Берну за две недеље опет буде нерешено или да Динамо победи. Ако изгуби, биће баш компликовано“, рекао је Владимир Стојковић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари