Стојанов: И с Партизаном смо ремизирали...

НЕЋЕ БИТИ ЛАКО У СРБИЈИ, АЛИ ВЕРУЈЕМ ДА ЋЕМО ИСПРАВИТИ СТВАРИ, ПОРУЧИО ЈЕ ГОЛМАН ЛУДОГОРЕЦА

   Владислав Стојанов

        Владислав Стојанов сматра да реми против Црвене звезде (2:2) на свом терену није лош резултат.

        Он је подсетио да је слично било против Партизана, па је његов тим прошао даље у квалификацијама за Лигу шампиона.

        „Слаб исход за нас, али могло је и горе да буде да смо изгубили. Сви праве грешке, да њих нема не би било ни голова. Звезда је искористила наше грешке, али ништа није готово, постоји реванш у Београду и идемо на победу“, рекао је Стојанов после утакмице.

        Стојанов се присетио дуела са Партизаном пре две године, када је Лудогорец после ремија без голова у Разграду, одиграо 2:2 у Београду и елиминисао црно-беле због голова у гостима.

        „Знамо да неће бити лако у Србији, али смо и са Партизаном ремизирали код куће, а онда и прошли. Надам се ће Звезду овај резултат опустити, нека мисле српски фудбалери да су се квалификовали... Верујем да ћемо исправити ствари“, поручио је Стојанов.

        Бразилац Џонатан Кафу, стрелац првог гола на мечу у Разграду, изјавио је да је Лудогорец испустио тријумф против Црвене звезде.

        „Пропустили смо да победимо, прво полувреме смо одлично одиграли, али смо у наставак ушли опуштеније. Као што смо у Разграду дали два гола, тако можемо и у Београду. Не кажем то само због оптимизма, Црвена звезда је добар тим, али ми знамо нашу снагу и имамо моћ да надокнадимо пропуштено“, закључио је Кафу.

        Реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Црвене звезде и Лудогореца игра се следећег уторка.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари