Србија није победник пре меча са Аустријом...

НЕМА СУМЊЕ ДА ЋЕ АУСТРИЈАНЦИ 6. ОКТОБРА ПОКУШАТИ СВЕ ДА ДОЂУ ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА

Зоран Филиповић и Славољуб Муслин

        Помоћник селектора Србије Зоран Филиповић који је „шпијунирао“ наредне ривале поручује да „Орлови“ морају добро да се спреме за завршницу квалификација за Мундијал

        Зоран Филиповић, први асистент селектора Славољуба Муслина посматрао је у Бечу меч последња два ривала Србије у квалификацијама за Мундијал, Аустрија - Грузија (1:1).

        За „Орлове“ је меч са Аустријанцима 6. октобра изузетно важан, јер би победом обезбедили пласман на Светско првенство 2018. године.

        Ипак, Филиповић упозорава да је реч о младој, али мотивисаној репрезентацији.

        „Селектор Аустрије је прилично подмладио тим који, без обзира на лоше резултате у овим квалификацијама, не жели да се брука пред својом публиком. Истина, види се да јој је мало мотива недостајало већ на овој утакмици у уторак увече у Бечу, али нема сумње да ће Аустријанци 6. октобра покушати све да дођу до позитивног резултата који им је често недостајао у досадашњим утакмицама“, изјавио је за „Вечерње новости“ Филиповић.

        Он напомиње да Србија том мечу мора да приступи макисмално озбиљно.

        „Врло је важно да сви код нас схвате да Србија не може да буде победник пре ове утакмице, па је зато изузетно битно да се играчи добро спреме“, поручио је помоћник Славољуба Муслина.

        Он је додао да су Давид Алаба и Марко Арнаутовић и даље прве звезде тима и да од њих умногоме зависи игра Аустријанаца.

        Уколико Србија оствари успех против Аустрије, на мечу против Грузије 9. октобра могла би у домовини да прослави одлазак на Мундијал.

        „Грузија је у само четири дана доказала како лако може да изненади. Ремизирали су са Велсом и са Аустријом и шокирали те две селекције. Ради се о изузетно технички поткованом тиму који је и против нас, на утакмици у Грузији, показао, свој квалитет“, подсетио је Филиповић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари