Славиша Стојановић: Победа за крај добре сезоне

НЕЋЕ БИТИ ЛАКО, ВОЈВОДИНА ЈЕ ПОКАЗАЛА КВАЛИТЕТ, ИМАМО ДОСТА ПРОБЛЕМА ОКО САСТАВЉАЊА ТИМА, БИЋЕМО ЛИШЕНИ НЕКОЛИКО ИГРАЧА

Славиша Стојановић

        Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је данас да очекује победу против Војводине у Новом Саду како би црвено-бели на најлепши начин завршили сезону.

        - Одлазимо у Нови Сад да завршимо сезону онако како смо играли током целог пролећа. Неће бити лако, Војводина је показала квалитет. Имамо доста проблема око састављања тима, бићемо лишени неколико играча. Ипак, шансу ће добити фудбалери са мањом минутажом и надам се да ће оправдати поверење - рекао је тренер новог шампиона Србије на конференцији за новинаре у Београду.

        Он је истакао да ће утакмицу пропустити репрезентативци Дарко Лазовић и Драган Мрђа, као и Словенац Нејц Печник. Са младом репрезентацијом Србије су Александар Ковачевић и Марко Петковић.

        - Касалица је повређен, Павићевић је неизвестан јер је имао обавезе са Црном Гором. Немамо велики играчки кадар, биће проблема на одређеним позицијама. Из омладинског тима смо пребацили Вукашина Јовановића, Луку Јовића и Милоша Стојановића - навео је тренер црвено-белих.

        Стојановић је изјавио и да ће у наредним данима са челницима клуба разговорати и донети одлуку о својој будућности на клупи црвено-белих.

        Он је истакао да је добра атмосфера међу играчима била кључна за освајање трофеја и навео да су фудбалери изнели највећи терет.

        Везиста Звезде Вукан Савићевић рекао је да екипа не сме да „полети“.

        - После освојене титуле морамо да останемо сконцентрисани. Војводина има добар тим, надам се да ће публика уживати и да ће бити доста голова - поручио је Савићевић.

        Меч, последњег, 30. кола Суперлиге између Црвене звезде и Војводине игра се у среду од 17 часова у Новом Саду.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари