СЛ: Нишлије на Маракани, Партизан на Брду

РАД У СУБОТУ ИГРА ПРОТИВ НОВОГ ПАЗАРА И ПОКУШАЋЕ ДА ПРЕКИНЕ СЕРИЈУ ОД ШЕСТ УТАКМИЦА БЕЗ ПОБЕДЕ

        Утакмицама 20. кола за викенд се наставља такмичење у Суперлиги Србије.

        Водећа Црвена звезда дочекаће Раднички из Ниша, док ће се на Бановом брду играти градски дерби између Чукаричког и Партизана.

        Прва утакмица 20. кола игра се од 17 часова у Ивањици, где ће Јавор дочекати Војводину.

        Јавор је у прошлом колу поразом од Партизана (2:0) прекинуо низ од пет победа и покушаће да се врати добрим резултатима. Војводина жели да победи како би задржала прикључак са Партизаном на другом месту.

        Војводина је трећа на табели са 42 бода, колико има и другопласирани Партизан, док је Јавор осми са 26 бодова.

        Звезда ће у суботу од 18 часова играти на свом терену против Радничког из Ниша и покушаће да победи како би задржала најмање шест бодова предности над најближим пратиоцима.

        Раднички нема победу у последњих пет утакмица и жели добар резултат како би остао у горњем делу табеле на позицијама које воде у плеј-оф. Екипа из Ниша је седма на табели са 29 бодова.

        Фудбалери Партизана у недељу од 16.30 играју на гостујућем терену против Чукаричког и желе да наставе низ од 15 утакмица без пораза у свим такмичењима. Екипа Марка Николића је у последњих 13 првенствених утакмица победила 11 пута уз два ремија.

        Црно-бели су у прошлом колу победили Јавор (2:0), док је Чукарички прекинуо добар низ поразом од Бачке (3:1), што је био његов девети пораз у сезони.

        Чукарички, кога са клупе предводи бивши фудбалер Партизана Гордан Петрић, заузима 12. место на табели са 20 бодова.

        Рад ће у суботу од 13 часова на свом терену играти против Новог Пазара и покушаће да прекине серију од шест утакмица без победе. Нови Пазар је без победе у осам последњих утакмица, током којих је претрпео седам пораза, од којих пет узастопних. „Грађевинари“ су 10. на табели са 21 бодом, док Нови Пазар заузима претпоследње 15. место са 12 бодова.

        Последњепласирани Борац ће у суботу од 13 часова у Чачку играти против Радника и покушаће да оствари другу победу како би се одлепио са дна табеле, док ће у исто време Металац на свом стадиону играти против Вождовца за прекид серије од три утакмице без победе.

        Напредак ће у суботу од 13 часова у Крушевцу играти против Младости, док ће у исто време у Суботици Спартак дочекати Бачку.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари