Шевченко, Ивановић и Матић поново заједно

НА ПРИЈАТЕЉСКОМ МЕЧУ СРБИЈЕ И УКРАЈИНЕ У ХАРКОВУ ОЧЕКУЈЕ СЕ ОКО 40.000 ГЛЕДАЛАЦА

Андреј Шевченко

  • Србија увек има добар тим, састављен од одличних играчату су и моји велики пријатељи, Ивановић и Матић, изјавио је селектор Украјине

        Пријатељска утакмица у Харкову између Украјине и Србије (уторак, 20.00) биће прилика да се сретну некадашњи саиграчи из Челсија. Са једне стране селектор домаће репрезентације, Андреј Шевченко, а са друге и даље актуелни играчи лондонских „плаваца“ - Бранислав Ивановић и Немања Матић.

        „Србија увек има добар тим, састављен од одличних играча. Ту су и моји велики пријатељи, Ивановић и Матић“, изјавио је Шевченко подсетивши на период од 2006. до 2009. године, када је играо за Челси у који су у то време стигли наши фудбалери, с тим да је Матић брзо прослеђен на позајмицу у Витесе.

        Попут Славољуба Муслина и селектор Украјине најавио је да ће ову пријатељску утакмицу искористити да пружи шансу играчима који немају запажену минутажу или су нови у националном тиму.

        „Верујем у своје играче и мислим да и они имају добар квалитет. Задовољан сам како се ствари одвијају. Много ми је важно да је екипа прихватила моју филозофију и да увек пружа максимум када је на терену. Добро стојимо у квалификацијама, наравно да бисмо волели да увек побеђујемо, али за сада све добро иде“, рекао је Шевченко и додао да очекује пуне трибине, око 40.000 гледалаца, у Харкову.

        Украјина је у прва четири кола квалификација за Светско првенство у Русији 2018. остварила две победе и два ремија, па је тренутно другопласирана у својој групи, иза Хрватске која има два бода више, а испред Исланда, Турске, Финске и самозване репрезентације Косова.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари