Шћеповић: Биће добро ако нас Бугари потцене

УТАКМИЦА ТРЕЋЕГ КОЛА КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА ИЗМЕЂУ ЛУДОГОРЕЦА И ПАРТИЗАНА ИГРА СЕ У СРЕДУ ОД 19.30 САТИ У РАЗГРАДУ

        Фудбалер Партизана Марко Шћеповић рекао је, уочи пута у Бугарску на први меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона са Лудогорецом, да би било веома добро ако би их ривал потценио и да је сада права прилика да црно-бели покажу ко су и шта су.

        - Морамо да одиграмо како најбоље знамо и умемо да нам се не би поновиле утакмице против Ширака. На припремама смо показали да можемо да играмо добро, додуше тамо није било притиска, док је ово потпуно другачије. Добро је ако су нас Бугари потценили, али ми идемо да покажемо ко смо и шта смо и да победимо. Знамо да имају добру екипу, да умеју да играју фудбал, али верујемо у себе - изјавио је Шћеповић новинарима на београдском аеродрому Никола Тесла.

        Искусни дефанзивац Милан Обрадовић, који би требало да дебитује у црно-белом дресу такође очекује добар резултат, а то је по његовом мишљењу и реми са постигнутим голом.

        - Квалитетно смо се спремили за оно што нас чека. Тренирао сам са екипом претходних недељу дана и добро сам се уклопио. Очекујем да ћу заиграти и то на позицији десног штопера. За нас је можда и боље ако нас Бугари потцене, а добар резултат био би и реми, уз постигнут гол - рекао је Обрадовић.

        Тренер Вук Рашовић на пут је повео 20 играча, међу којима је и Камерунац Ерик Ђемба Ђемба, а у односу на мечеве са Шираком нема повређеног Милоша Остојића.

        Прва утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Лудогореца и Партизана игра се у среду од 19.30 сати у Разграду.

        Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари