Роналду прети суспензија од - 12 утакмица?!

НА КАМП НОУ ОДГУРНУО СУДИЈУ БУНГОЕЧЕУ КОЈИ МУ ЈЕ ПРЕТХОДНО ПОКАЗАО ЦРВЕНИ КАРТОН

 

        Да ли ће Реал Мадрид играти дуже време без своје прве виолине?

        Најбољи фудбалер данашњице, ас Реал Мадрида, Кристијано Роналдо, могао би на дуже „хлађење“ због потеза на утакмици Суперкупа против Барселоне.

        Кристијано Роналдо је и у мечу против Барселоне, у Суперкупу Шпаније, потврдио класу, али би због неспортског потеза, када је одгурнуо судију Рикарда де Бургоса Бунгоечеу који му је показао црвени картон, могао да буде кажњен чак 12 утакмица због „насилног поступања према судији“!

        Роналдо није био стартер у мечу на Камп Ноу, али га је Зинедин Зидан убацио у игру у 50. минуту. Пола сата касније, Роналдо је постигао сјајан гол и довео Реал у вођство 2:1. Међутим, одмах је добио и жути картон због скидања дреса, а који минут касније и други жути, јер је судија проценио да је Роналдо одглумио прекшрај за пенал.

        Португалац се прилично изнервирао, деловало је као да јесте било контакта за најстрожу казну, а у том бесу одгурнуо је судију, који је у записнику написао да га је „играч незнатно одгурнуо“.

        Роналдо је сада предмет дисицплинске истраге, а суочава се са суспензијом од 4 до 12 утакмица неиграња.

        У Реалу су, иначе, бесни због суђења Бунгоечее.

        „Кристијано није одглумио фаул, а код пада Луиса Суареза и пенала за Барселону, сигуран сам да није било никаквог прекршаја“, изјавио је капитен Реала Серхио Рамос.

        „Марка“ је цитирала и изјаву неименованог играча Реала, уз навођење занимљивог податка - Реал је четири од пет последњих утакмица са Барселоном завршио са играчем мање.

        „Овакво суђење се понавља сваки пут кад играмо на Камп Ноу, али ово што се сада догодило је надмашило све досад“, рекао је огорчени Реалов играч „Марки“.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари