Реванш Партизан-Ширак на стадиону у Хумској

УКОЛИКО У ПОСЛЕДЊЕМ ТРЕНУТКУ НЕ ДОЂЕ ДО ПРОМЕНЕ, МЕСТО У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ БИ ТРЕБАЛО ДА ЗАУЗМЕ МАЛБАШИЋ УМЕСТО ЛУКЕ

         ЧИЊЕНИЦА да је Партизан у највећем делу утакмице у Јерменији био потпуно безопасан примораће Вука Рашовића на одређене корекције у најистуренијем делу тима у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона против Ширака на стадиону у Хумској (среда, 20.45).

         Уколико у последњем тренутку не дође до промене, на основу уигравања на последњим тренинзима, место у стартној постави би требало да заузме Филип Малбашић уместо Предрага Луке.

         Најзначајнија промена за црно-беле везана је за повратак Ивана Иванова у стартних једанаест, док ће трећа промена до последњег тренутка бити под знаком питања. Реч је о рокади у шпицу, али она ће зависити од тога како ће се осећати Марко Шћеповић после лакше повреде на тренингу у понедељак увече.

КАПИЈЕ ОТВОРЕНЕ ОД 19.00

         У ХУМСКОЈ очекују солидну посету у премијерном европском мечу на стадиону Партизана, а карте за дуел са Шираком продаваће се и у среду до почетка утакмице на благајнама стадиона. За „југ“ је потребно издвојити 300 динара, док карте за „исток“ и „запад“ вреде дупло више. Капије Партизановог фудбалског здања биће отворене од 19 часова.

         Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари