Реал и Барса без кључних играча у овом колу

РОНАЛДО СЕ ЗБОГ НЕДОВОЉНЕ ОПОРАВЉЕНОСТИ ОД ПОВРЕДЕ

НИЈЕ НАШАО НИ НА СПИСКУ СЕЛЕКТОРА ПАУЛА БЕНТА

         Тренери Реал Мадрида и Барселоне, Карло Анћелоти и Луис Енрике, мораће да смисле како да надокнаде одсуства кључних играча у два највећа шпанска тима.

         Реал ће овог викенда морати без Кристијана Роналда, а Барселона без Андреса Инијесте.

         Најбољи фудбалер света и нападач мадридског Реала Португалац Кристијано Роналдо пропустиће меч против Сосиједада у недељу због проблема са повредом.

         „Одлучили смо да искористимо ову недељу за његов опоравак, како би се вратио на терен потпуно спреман“, рекао је тренер Мадриђана Карло Анћелоти.

         Роналдо се због недовољне опорављености од повреде није нашао ни на списку селектора Паула Бента за меч квалификација за првенство Европе 2016. против Албаније у петак. Шпански медији су пренели да се „краљевски клуб“ нада да ће Роналдо бити спреман за за меч против Атлетика 13. септембра.

         Везни фудбалер Барселоне Андрес Инијеста пропустиће због повреде левог колена меч против Виљареала у недељу, саопштио је данас каталонски клуб.

         Бразилац Нејмар, који због повреде скочног зглоба није играо на старту сезоне, у победи против Елчеа, спреман је за предстојећи меч.

         „Утакмица неће бити лака, јер тиму са новим тренером треба времена да се прилагоди, а управо је то оно што и ја тражим“, рекао је тренер Барселоне Луис Енрике.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари