Рамбо: Србија-Бразил? Срце ми је подељено

ДА ЈЕ СРБИЈА У ГРУПИ Х СА ПОЉСКОМ, КОЛУМБИЈОМ И СЕНЕГАЛОМ ИМАЛА БИ ВИШЕ ШАНСИ ЗА ПРОЛАЗ

        Дејан Петковић Рамбо, српски фудбалер који је легенда у Бразилу, није превише задовољан жребом за Светско првенство у Русији.

        Србија ће идуће године на Мундијалу играти са Бразилом, Швајцарском и Костариком у групи Е, што није превише обрадовало Рамба.

        „Биће занимљиво како ћу доживети ту утакмицу. Навијаћу за оба тима. Срце ми је подељено... Имам 45 година, а преко 20 година живим у Бразилу“, рекао је Петковић.

        Он је истакао да су „Орлови“ у тешкој ситуацији јер је Бразил фаворит, а друге две репрезентације веома добре.

        „Биће то непредвидива, напета и узбудљива утакмица. Више бих волео да је Србија пала у групу Х са Пољском, Колумбијом и Сенегалом. Имала би више шанси за пролаз, било би јој лакше. Али запала је у групу са Бразилом, који је фаворит за титулу. Србија ће се борити за друго место у групи. Не свиђа ми се што се меч Србије и Бразила игра у трећем колу, јер обично та трећа утакмица у групи одлучује о даљем пласману“, додао је Рамбо.

        Први дуел „Орлови“ ће играти 17. јуна у Самари, а потом их очекују мечеви у Калињинграду са Швајцарцима и Москви, када ће им противник бити велики Бразил предвођен Нејмаром.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари