Рајковић на голу Макабија против Челсија

ЕКИПА „ПЛАВАЦА” ВЕЋ У НЕДЕЉУ ПОПОДНЕ ДОПУТОВАЛА У ИЗРАЕЛ

КАКО БИ ШТО СПРЕМНИЈА ДОЧЕКАЛА МЕЧ

Предраг Рајковић

  • Групна фаза Лиге шампиона улази у финиш, на програму је половина утакмица петог кола, а најзанимљивије биће у Тел Авиву где Макаби са Предрагом Рајковићем на голу и Славишом Јокановићем на клупи дочекује Челзи

        Лондонски тим је минулог викенда против Норича 1:0, више игром него резултатом, најавио излазак из кризе, а победа је Браниславу Ивановићу и Немањи Матићу неопходна на путу до осмине финала.

        - Одиграли смо одличан меч за викенд, постигли смо само један гол, али је веома важно што нисмо примили гол. Следи Макаби и надам се само једна у низу победа - изјавио је опорављени Еден Азар са зајст Челзија.

        Колико је ова утакмица важна менаџеру „плаваца” Жозе Мурињу најбоље илуструје податак да је екипа већ у недељу поподне допутовала у Израел како би што спремнија дочекала меч.

        У другом дуелу Порто на свом терену против Динама из Кијева може себи да реши бриге око друге фазе, али и да помогне Челзију.

        У А групи биће занимљиво видети као ће се Рома супроставити Барселони, само три дана после рапсодије Каталонаца против Реала у Мадриду. Такође, тежак испит очекује Бајер из Леверкузена у Борисову, против БАТЕ-а са Младеновићем и Милуновићем.

        Бајерн и Олимпијакос састаће се на Алијанц арени, у мечу где реми и једне и друге води даље, док ће Арсенал јурити победу против Динама и надати се повољним вестима из Минхена.

        Коначно, у Х групи Зенит је већ завршио посао, али сигурно да ће желети да победи Валенсију и пружи шансу Генту и Лиону да до самог краја остану у игри.

Распоред утакмица петог кола Лиге шампиона:

 
        Е група:
        БАТЕ Борисов - Бајер Леверкузен
        Барселона - Рома
        Табела: Барселона 10, Рома 5, Бајер Леверкузен 4, БАТЕ Борисов 3
 
        Ф група:
        Арсенал - Динамо Загреб
        Бајерн - Олимпијакос
        Табела: Бајерн 9, Олимпијакос 9, Динамо Загреб 3, Арсенал 3
 
        Г група:
        Порто - Динамо Кијев
        Макаби Тел Авив - Челзи
        Табела: Порто 10, Челзи 7, Динамо Кијев 5, Макаби Тел Авив 0
 
        Х група:
        Зенит - Валенсија
        Лион - Гент
        Табела: Зенит 12, Валенсија 6, Гент 4, Лион 1
 
        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари