Пазар повео, али Звезда славила са 2:1

ГОЛ ЗА ДОМАЋИНЕ ПОСТИГАО БОГУНОВИЋ,

А ЗА ЦРВЕНО-БЕЛЕ КАСАЛИЦА И МИЛУНОВИЋ

  • Фудбалери Звезде наредну утакмицу играће у четвртак против француског Бордоа у гостима, у реваншу последњег кола квалификација за Лигу Европа, док ће се у 4. колу Супер лиге састати на свом стадиону са Радничким из Ниша

        ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде победили су као гости Нови Пазар са 2:1 у утакмици трећег кола Супер лиге Србије.

        Домаћи тим повео је у 28. минуту голом Милоша Богуновића, али су преокрет гостима донели Филип Касалица поготком у 38. и Лука Милуновић који је био прецизан у 53. минуту.

        Звезда сада има четири бода, као и Нови Пазар, али и утакмицу мање пошто је одложен дуел црвено-белих и Јавора у првом колу.

        Први део утакмице припао је домаћем тиму, који је и повео после корнера и добре реакције Милоша Богуновића. Нападач Новог Пазара остао је сам у петерцу после центаршута Риста Ристовића.

        Гости су изједначили 10 минута касније, када је Филип Касалица искористио дугачко додавање Николе Максимовића, добро се заградио и прецизним шутем из шеснаестерца савладао Владана Ђогатовића.

        Само минут касније Звезда је могла до новог гола, али је шут главом Дарка Лазовића, после центаршута Николе Микића, успео да одбрани Ђогатовић.

        Преокрет у корист гостију донео је Милуновић после корнера који је извео Лазовић. Лопту је са прве на другу стативу главом проследио Лука Миливојевић, а тамо је усамљен био Милуновић.

        Тренер Новог Пазара Драгољуб Беквалац био је принуђен да током меча направи две измене због повреде играча. Прво је у 35. минуту изашао Ахмед Мујдрагић, а ушао Иван Ђоковић, док је у 49. терен морао да напусти Ристо Ристовић. Уместо њега играо је Игор Јелић.

        У 73. минуту Ђоковић се вратио на клупу, а ушао је Саша Попин.

        Утакмица је требало да се игра пред празним трибинама, пошто је Нови Пазар одлуком Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије кажњен са два меча без публике на свом стадиону због туче навијача уочи сусрета 2. кола, против Радничког из Ниша, у којој је једна особа избодена ножем. На стадиону је, ипак, било око 50 гледалаца који су навијали за домаћи тим.

        Фудбалери Звезде наредну утакмицу играће у четвртак против француског Бордоа у гостима, у реваншу последњег кола квалификација за Лигу Европа, док ће се у 4. колу Супер лиге састати на свом стадиону са Радничким из Ниша.

        Нови Пазар ће у наредном колу првенства Србије играти против Смедерева у гостима.

        (Политика)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари