Пауновић предводи тим MLS на Ол стар мечу

ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ РИВАЛ БИО АРСЕНАЛ, А РАНИЈИХ ГОДИНА ЈУНАЈТЕД, ЧЕЛСИ, ЕВЕРТОН, ТОТЕНХЕМ, РОМА, БАЈЕРН…

Вељко Пауновић

  • Очигледно је да је ово велика част за мене, урадићу све што могу како бих припремио себе и тим за тај меч - поручио је српски тренер

        Полако, али сигурно Вељко Пауновић оставља траг у Америци. И поред тога што је тек нешто више од годину дана тренер Чикаго Фајера већ је добио велико признање. Изабран је да предводи екипу MLS лиге на Ол стар мечу. Дуел је на програму 2. августа на стадиону „Солџер филд” у Чикагу, а име противника ће бити накнадно објављено.

        - Очигледно је да је то велика част за мене. Не могу да верујем да ћу имати овакву шансу у другој години од како сам овде. Веома ценим ово и урадићу све што могу како бих припремио себе и тим и како бисмо одиграли добро и представљали нашу лигу и наш град на најбољи начин - рекао је Пауновић за званични сајт клуба.

        Српски тренер ће тако изабрати тим који ће се супротставити некој од екипа ван САД, прошле сезоне је то био Арсенал, а ранијих година Манчестер јунајтед, Челси, Евертон, Тотенхем, Рома, Бајерн…

        Србин ће имати доста посла у размаку од недељу дана, пошто његов тим прво 29. јула игра против Спортинга из Канзас Ситија (29. јул), а убрзо после Ол стар меча следи дуел са Њу Ингландом (5. августа).

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари