„Дринчић није потписао за Макаби“

ПАРТИЗАН ПРОТИВ ДОЊЕГ СРЕМА БЕЗ НИКОЛИЋА ЗБОГ ИСКЉУЧЕЊА

Марко Николић и Никола Дринчић

         ТРЕНЕР фудбалера Партизана Марко Николић демантовао је данас да је првотимац Никола Дринчић потписао уговор са Макабијем из Хаифе.

         У петак се појавила информација да ће Дринчић после реванша са Нефчијем прећи у клуб чију мрежу чува голман Владимир Стојковић, а са клупе води бивши шеф стручног штаба црно-белих Александар Станојевић.

         „То једноставно није тачно. Вест је објавио на Твитеру израелски новинар, чија је поузданост вероватно један одсто, али је изгледа у Србији то довољно да се објави као тачно пред важну утакмицу која нас очекује у недељу, као и за пет дана у Азербејџану. Окрените њега па нека вам каже или људи из Израела“, рекао је Николић на конференцији за новинаре на стадиону Партизана.

         Николић неће моћи да предводи Партизан у мечу против Доњег Срема због искључења, које је зарадио прошле недеље у Ниша.

         „Предстоји нам тешка утакмица, а посебно такве знају да буду после обавеза у Европи. Мотивација мора да буде на нивоу како бисмо наставили победнички низ у првенству. Биће доста промена у тиму. Срећа па имамо велики број играча у ротацији. Можда име Доњег Срема заварава, али то је полетан и организован тим, који има квалитет“, рекао је Николић.

         Утакмица 3. кола Суперлиге између Партизана и Доњег Срема игра се сутра од 19 сати на стадиону у Хумској.

(Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари