`Операција Рио 2014` са Михајловићем

Именовање до краја априла, а помоћници новог селектора биће Ненад Сакић и Александар Коцић

* Синиша Михајловић ће на клупи репрезентације Србије у улози селектора дебитовати у Сент Галену 26. маја на пријатељском мечу против Шпаније

         ИЗВРШНИ одбор ФСС на предлог Одбора за хитна питања и препоруку председника Стручног одбора и ФСС Томислава Караџића,  именоваће до краја априла Синишу Михајловића за шефа стручног штаба националног тима.

         Нови сеелектор ће медијима и јавности бити представљен по истеку фудбалског шампионата Италије (13. маја),. Како сад ствари стоје: дан или два касније.

         Караџић и Михајловић су о доласку тренера Фиорентине на клупу репрезентације Србије разговарали неколико пута. Михајловићу је позив био примамљив, али због нерешеног статуса у Фиорентини није могао одмах да прихвати селекторску функцију.

         Висока плата у Фиорентини разлог је што одмах није затражио раскид уговора, међутим како је време пролазило појављивале су се и информације о заинтересованости других италијанских клубова (Интер, сампдорија...) за ангажман Михајловића.

         Уз Михајловића ће са Орловима радити Ненад Сакић и Александар Коцић, као и један италијански тренер. Операција „Рио 2014”. може да почне.

         Михајловић ће на клупи репрезентације Србије у улози селектора дебитовати у Сент Галену 26. маја на пријатељском мечу против Шпаније.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари