Опекли се 100 пута на „малим“ утакмицама

СРБИЈА У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО, 2. СЕПТЕМБРА ЧЕКА МОЛДАВИЈУ У БЕОГРАДУ

   Александар Митровић

  • „Увек је лепо када се да гол, али се пре свега надам да ћемо остварити добре резултате, што је најбоље за екипу. Ако дође гол, онда још боље“

        Александар Митровић рекао је да репрезентација Србије мора да размишља само о Молдавији у предстојећој утакмици квалификација за Светско првенство у Русији.

        Митровић је казао да су се Србији до сада „мале утакмице често обијале о главу“.

        „Опекли смо се 100 пута, те ,мале’ утакмице су нам се често обијале о главу. Треба да будемо максимално концентрисани против Молдавије и што пре да пробамо да решимо ту утакмицу“, рекао је Митровић агенцији Бета.

        Србија ће у квалификацијама за Светско првенство, 2. септембра дочекати Молдавију у Београду, а потом ће три дана касније гостовати Ирској у Даблину.

        „Прва утакмица је најбитнија и за сада се спремамо само за Молдавију, 100 одсто смо концентрисани на њу, да пробамо да је добијемо. Најбоље би било када бисмо је отворили са једним или два брза гола“, казао је Митровић.

        Он је истакао да мотив не недостаје и да ће сви у српском националном тиму учинити све да се победе предстојећи противници.

        „Гриземо, то смо показали у досадашњем току квалификација. Против Ирске ће нас чекати слична утакмица као са Велсом, тврда, пуна дуела са много туче. Морамо да будемо спремни да играмо од првог до последњег минута јер они никад не одустају“, навео је нападач Њукасла.

        Митровић је давао голове за Њукасл на последње две утакмице, против Нотингема у купу и Вест Хема у Премијер лиги.

        „То је лепо јер ми је самопоуздање порасло после голова. Надам се да ћу наставити тај низ и у репрезентацији“, казао је Митровић.

        Он не би, како каже, имао ништа против да не буде стрелац против Молдавије и Велса, ако Србија оствари победе у та два сусрета.

        „Увек је лепо када се да гол, али се пре свега надам да ћемо остварити добре резултате, што је најбоље за екипу. Ако дође гол, онда још боље“, рекао је Митровић.

        Репрезентација Србије је прва на табели Групе Д са 12 бодова, колико има и Ирска, а следе Велс и Аустрија са по осам, Грузија са три бода и Молдавија са два.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари