Одбачена жалба на пријем „Косова“ у UEFA…

ПРЕДСЕДНИК ТЗВ. КОСОВСКОГ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА:

ОВИМ СМО ЈОШ ЈЕДНОМ ПОБЕДИЛИ СРПСКУ ДРЖАВУ

Фадиљ Вокри

  • Ова одлука мора само додатно да ојача косовски фудбал и да испунимо услове и циљеве који се од нас очекују - казао је председник тзв. ФС тзв. Косова

        ФСС није успео да добије битку за зеленим столом, Суд за спортску арбитражу у Лозани (CAS) одбацио је жалбу кровне организације ФСС на пријем тзв. Косова у UEFA.

        Одлука суда у Лозани, очекивано, је наишла на одушевљење челника тзв. косовског фудбалског савеза, чији је председник Фадиљ Вокри, за локалне медије, истакао да је позитивну пресуду и очекивао, иако је пре двадесетак дана истицао да би чланство тзв. Косова у међународним фудбалским организацијама могло да се преокрене из политичких разлога.

        - Овим смо још једном победили српску државу, која је платила велики број стручњака да поништи одлуку UEFA и овим смо ућуткали скептике, који су мислили да би одлука Конгреса UEFA, донета 3. маја 2016, могла да буде поништена. Ова одлука мора само додатно да ојача косовски фудбал и да испунимо услове и циљеве који се од нас очекују - казао је Вокри, преноси албански „Телеграфи“.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари