Нови - стари систем такмичења у Суперлиги?

НА САСТАНКУ ПРЕДСТАВНИКА ФСС И ЗАЈЕДНИЦЕ СУПЕРЛИГЕ У СТАРОЈ ПАЗОВИ ТЕМА БИЛА И СУЂЕЊЕ

Славиша Кокеза

  • Разговарали смо о промени система такмичења, односно о повратку на стари. Кокеза би у наредним данима требало да почне разговоре са клубовима - каже Лазовић

        Следе нове/старе промене у Суперлиги. У Старој Пазови је одржан састанак који је сазвао председник Славиша Кокеза, а на којем су присуствовали генерални секретар Небојша Ивковић, председник Заједнице Суперлиге Драгомир Лазовић, директор такмичења Владимир Булатовић и генерални секретар Бранислав Делић. А, представници „вечитих” Звездан Терзић, Милош Вазура и Милорад Вучелић су стигли заједно преноси „Спортски журнал”.

        Тема састанка је било и суђење тако да су присутни били и Ђорђе Жутић и Милан Караџић, представници Судијске комисије.

        - Имали смо конструктиван и позитиван састанак којим је председавао Кокеза. Разговарали смо отворено о свему, како да унапредимо такмичење, судијску организацију, али и опште стање у српском фудбалу. Овај састанак је само потврда добрих односа између ФСС и Заједнице Суперлиге - рекао је Лазовић и додао да је било грешака судија у последњем колу, али да је регуларност на највишем могућем нивоу.

        Није речи било само о томе, већ и о самом такмичењу.

        - Разговарали смо о промени система такмичења, односно о повратку на стари, без поделе бодова, плеј-офа и плеј-аута. У наредних десет дана председник ФСС Славиша Кокеза требало би да почне консултације са представницима клубова. Имам утисак да су суперлигаши за повратак на стари систем такмичења. Уколико буде тако, онда ћемо вероватно у сезони 2017/18. играти без поделе бодова, плеј-офа и плеј-аута - закључио је Лазовић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари