„Није шала: Караџић хоће да врати Михајловића“

ПРЕДСЕДНИК И ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ФСС ЗАИСТА ЖЕЛЕ ДА НА ПРОЛЕЋЕ

ВРАТЕ БИВШЕГ СЕЛЕКТОРА НА КЛУПУ „ОРЛОВА“

       Томислав Караџић и Синиша Михајловић

         Потпредседник Фудбалског савеза Србије Ратко Боровница, саветник Томислава Караџића, наговестио је недавно могући повратак Синише Михајловића на клупу „А“ репрезентације.

         По свему судећи, није причао напамет.

         „Спортски журнал“ у понедељак ексклузивно открива информацију да би Михајловић могао да у мају поново преузме сениорски национални тим!

         „Дефинитивно није шала, иако би вест могла да се подведе под веровали или не. То је жеља челника ФСС, пре свих Томислава Караџића и Зорана Лаковића“, износи лист.

         Према истом извору, председник и генсек ФСС одбијају да разговарају на ту тему док Караџић на следећој Скупштини Савеза не реши свој статус.

         „Све чешће и гласније се може чути да је евентуално одлагање избора Михајловићевог наследника за мај у ствари тактички потез, како би се тада тренеру Сампдорије понудио нови посао на Теразијама. Михајловић би, ако се то оствари, задржао клупски ангажман и истовремено обављао функцију селектора“.

         Под вођством Синише Михајловића репрезентација није успела да у минулом квалификационом циклусу избори пласман на Светско првенство у Бразилу.

         Са места селектора је одступио крајем године, као што је најавио и на завршетку свог мандата, обележеног стварањем „костура“ младог тима за будућност, али и сукобима са најискуснијим играчима и извођењем комбинованог састава на меч против Хрватске у Загребу.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари