Лалатовић: Чукарички жели да игра у Европи

ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН СУ СИГУРНИ, А МИСЛИМ ДА ЋЕ СЕ ЗА ПРЕОСТАЛЕ ДВЕ ВИЗЕ БОРИТИ ЧАК ОСАМ КЛУБОВА

        Добро расположени и без вишка килограма, после новогодишњих празника, фудбалери Чукаричког окупили су се на Бановом брду.

        Играче су у клубу дочекали потпредседник Ненад Миросављевић, директор Владимир Матијашевић, координатор Игор Матић и стручни штаб, на челу са Ненадом Лалатовићем.

        Опрему су међу првима задужиле новајлије Миладин Стевановић (Кајзери) и Зоран Рендулић (Рад), односно капитен Никола Дринчић, док су последњи на врата ушли Самуел Овусу и Беко Фофана.

        Пре него што су изашли на терен играчи су још једном стали на вагу. Шеф струке није имао већих примедби.

        - Већина играча придржавала се програма, јер знају да су припреме код мене тешке. Неки минулог лета нису прошли припреме, касније су одмарали у паузи, па су имали проблема, сад су се опаметили. По килограмима и резултатима видим да су дошли доста добро припремљени - рекао је Ненад Лалатовић, тренер Чукаричког.

        Брђани су тренутно пети на табели, али не скривају амбиције на почетку 2018.

        - Желимо да изађемо у Европу. Црвена звезда и Партизан су сигурни, а мислим да ће се за преостале две визе борити чак осам клубова. Квалитет је подједнак, конкуренција велика, зато морамо да дамо све од себе да будемо спремнији од ривала и како бисмо били међу прва четири тима.

        Лалатовић је успео да направи добар спој младости и искуства. Поред искусних Дринчића, сада и Рендулића, Пушкарића, на другој страни су Мићин, Милојевић, Радић...

        - Имао сам овакво искуство само у Шахтјору и сад у Чукаричком. То су клубови који себи могу да приуште да први тим и омладинци путују заједно на припремама и ту све заслуге иду на рачун газде Драгана Обрадовића и директора Матијашевића. Тако ћу на оку имати све играче, јер ћу пратити тренинге и утакмице омладинаца - закључио је Ненад Лалатовић.

Телефони затупљују људе, често га угасим на десет дана

        Недавно је тренер Ненад Лалатовић на поклон за 40. рођендан од газде клуба Драгана Обрадовића добио телефон „ајфон осам”. На питање да ли ће сада чешће бити доступан, шеф струке Брђана је одговорио:

        - Не волим нову технологију, па ни паметне телефоне. Свима је добро познато често угасим телефон на десет дана. Морам да имам приватност и не може свако да ме добије кад пожели. То је привилегија за мог оца и децу. Паметни телефони су нас много уназадили, јер се не дружимо. У кафићима за столом седе момак и девојка и обоје се друже са телефоном. Зато је и све мање талентоване деце за спорт, не играју фудбал у школском дворишту, већ су на инстаграму, фејсу. Мислим да све то затупљује људе, е да се мени не би дешавало да нон-стоп гледам у телефон, зато га скоро никад и не носим. Овај нови сам добио и прихватио само због људи из клуба, председника Обрадовића и директора Матијашевића.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари