Нападач Рада Славко Перовић иде у Немачку

РЕЧ ЈЕ О КВАЛИТЕТНОМ ИГРАЧУ, МИСЛИМ ДА ЋЕ НАМ БИТИ ОД ВЕЛИКЕ ПОМОЋИ - ИСТАКАО ЈЕ ПРЕДСЕДНИК ЕРЦГЕРБРИГЕ АУЕ

Славко Перовић

        Ни Швајцарска, ни Русија, ни Турска, већ - Немачка! Славко Перовић (25) нападач Грађевинара, и некадашњи члан Црвене звезде, каријеру наставља у екипи Ерцгербриге Ауе, члану Цвајте.

        Перовић ће данас озваничити сарадњу са екипом која тренутно заузима последње место у друголигашком каравану Немачке.

        - Постигли смо договор са Перовићем. Реч је о квалитетном играчу, мислим да ће нам бити од велике помоћи - истакао је председник Хелге Леонхард.

        Пред клубом из некадашње Источне Немачке је тешко пролеће, пошто се налази на последњем месту у Цвајти са свега 14 бодова.

        Задатак Славка Перовића биће да већ од првог кола покаже голетерско умеће и повећа бодовни и головни салдо трећег најнеефикаснијег тима у лиги.

        У Ауеу се надају да ће поновити партије из времена док је играо у Маниси, када је проглашен за најкориснијег играча Друге лиге Турске. У претходних шест месеци Славко Перовић је за Рад постигао три гола и уписао две асистенције.

        Сада већ бивши нападач Грађевинара биће друго појачање Ауеа ове зиме, пошто је прошле недеље у клуб стигао Владимир Ранковић (21). Реч је о талентованом дефанзивцу пореклом са наших простора, стигао је на позајмицу из Хановера 96.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари