Нађ: Стојковић је близу одласка из Хумске

ПАРТИЗАН МУ НИЈЕ ПОНУДИО ПРОДУЖЕТАК УГОВОРА, БРАШАНЦУ И ВОЛКОВУ ВЕРОВАТНО ЋЕ БИТИ ПОНУЂЕНИ НОВИ УГОВОРИ

Владимир Стојковић

        Владимир Стојковић је Партизану донео много бодова и прошле и ове сезоне. Његове чудесне одбране, када сви „виде“ лопту у голу уливала су самопуздање саиграчима, јер када би погрешили (а грешака је било заиста много), знали су да је иза њих сјајни репрезентативни голман.

        У свој несрећи у вези са повредама играча, Партизан је имао и среће прошлог лета. Доведен је Милан Лукач, а Стојковићу су дате „одрешене руке“ да нађе инострани ангажман. Када се чинило да се опростио од српског шампиона, Стојковић се вратио у његове редове. Стручни штаб и цео Партизан, испоставиће се, озарило је сунце. Лукач, који је бранио одлично, морао на на дужу паузу због повреде, а Стојковић је поново стао између статива.

        Партизан је пре три и по године пружио руку Стојковићу када су му биле потребне утакмице, а Стојковић му је вратио добрим одбранама. Издржао је и хорор у Ђенови са репрезентацијом, разне увреде, потом и приватне проблеме (развод од супруге). Одбранама је показао да је ментално веома јак.

        Али, дошло је време за растанак са Партизаном, како га Стојковић назива: „Мојим Партизаном“.

        Иако за медије каже да је фокусиран на преостале утакмице у домаћем првенству до краја јесење полусезоне и једну у купу, Стојковић је близу одласка из Хумске. На крају крајева, време је и да наплати оно у чему је добар.

        Спортски директор Партизана Алберт Нађ потврдио је „Вечерњим новостима“ да се приближио растанак са Стојковићем, коме Партизан није понудио продужетак уговора.

        „Волео бих да Стојке остане, али у овом тренутку то није реално. Још током лета је имао дозволу да напусти Партизан, па се то није десило. Једно су жеље свих нас, а друго је реалност“, каже Нађ.

        Ако Стојковић оде, Партизан не би требало да буде забринут за позицију 1. Лукач се опоравио од повреде и чека прилику, ту су и Живко Живковић и Никола Петровић. Дакле, на позицији голмана Партизан је попуњен. За разлику од неких других места у тиму... Сви знате којих.

        Нађ је још рекао и да ће Дарку Брашанцу и Владимиру Волкову вероватно бити понуђени нови уговори. Волкову текући истиче на лето, а већ је почео преговоре о новом.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари