Муслин: Неће бити лако, Ирци пред морањем

ПОСЛЕДЊА УТАКМИЦА ПРОТИВ МОЛДАВИЈЕ ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА СМО У ФОРМИ, ПОРУЧИО ЈЕ СЕЛЕКТОР

Славољуб Муслин

        Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин каже да екипа са великом дозом самопоуздања путује у Даблин на дуел против Републике Ирске и да би победом завршила практично сав посао око пласмана на Мундијал у Русију.

        „Налазимо се у добром моменту, последња утакмица против Молдавије је показала да смо у форми. Немамо повређених играча, Рукавина се опоравио и спреман је за меч. Атмосфера је добра, знамо да ће бити врло тешко јер су Ирци су пред морањем“, рекао је Муслин на аеродрому Никола Тесла пре поласка у Ирску.

        Муслин је додао и да би био задовољан ремијем у Ирској.

        „Победа би нас озбиљно приближила Русији, док реми не би завршио пласман, али не кажем да не би био добар“, поручио је селектор „Орлова“.

        Он је потврдио да се на гол враћа чувар мреже Партизана Владимир Стојковић, уместо Предрага Рајковића који је наступио против Молдавије.

        „Стојковић је први голман, показао је да је у форми. Пронашао је клуб, добро је бранио за Партизан“, рекао је Муслин.

        Везиста Немања Гудељ верује у нову победу којом би национални тим дошао на корак од првог Мундијала после осам година паузе.

        „Тријумфом бисмо 90 одсто прошли на Мундијал. Неће бити лако, али верујем у повољан резултат. Атмосфера је врхунска и сви смо оптимисти“, рекао је Гудељ.

        Гудељ сматра да је велики притисак на Ирцима.

        „Тај притисак шанса за нас, Ирцима је меч против нас можда и последња шанса за прво место. Ако изгубе неће имати шансе да заврше као први. Таква ситуација може да буде олакшање за нас, али морамо да изађемо високо и одговоримо на њихов напад“, закључио је фудбалер кинеског Тјанђина.

        Утакмица Д квалификационе групе између Републике Ирске и Србије игра се сутра од 20.45.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари