Муслин: Најтеже су „већ добијене“ утакмице

ПРОТИВ МОЛДАВИЈЕ У БЕОГРАДУ 2. СЕПТЕМБРА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ ЋЕ БИТИ НА ВЕЛИКОМ ИСПИТУ 

Славољуб Муслин

        СРБИЈА је лидер у својој групи на путу ка Мундијалу у Русији, а последњи реми са Велсом је само опомена да нема спавања на ловорикама. Селектор наше репрезентације Славољуб Муслин паузу до следећег испита користи у анализи игре свог ритма и наредног ривала.

        Србија ће 2. септембра у Београду дочекати Молдавију, а навијачи су већ уписали три бода. Три дана касније у Даблину ривал је Република Ирска.

        - Најтеже су утакмице које су већ добијене - подсећа на стару замку селектор Муслин. - Ми се сада бавимо анализом онога шта смо урадили на утакмици са Велсом, а постоји баш много детаља за анализу.

        Србија је са гостима са Острва одиграла „само“ реми у утакмици у којој је до 70. минута губила 0:1.

        - На том мечу смо имали 42 уласка у завршну фазу напада, Велшани 21. Имали смо 13 удараца на гол, од тога само један у оквир гола. Велшани су седам пута шутирали ка нашем голу, два пута у оквир. Ми смо имали 40 центаршутева, они 14 и ми смо десет пута били у шансама, ривал пет пута - набраја Муслин.

        Против Молдавије у септембру ће Србија бити на великом испиту. Мораће у 90 минута да докаже колики је фаворит.

        - Гледао сам са својим стручним штабом последњи квалификациони меч Молдаваца против Грузије. Водили су 2:0, па ремизирали 2:2. Имаћемо шта да кажемо нашим играчима - закључује Муслин.

        ОКУПЉАЊЕ 28. АВГУСТА

        Србија ће у суботу 2. септембра у 7. колу квалификација за Мундијал у Русији дочекати Молдавију. Селектор Славољуб Муслин је планирао да у понедељак 28. августа окупи репрезентацију на петодневним припремама.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари