Муслин кратко: „Никаква одлука није донета“

КОКЕЗА СЕ НИЈЕ ДЕЦИДИРАНО ИЗЈАСНИО ДА ЛИ СЕЛЕКТОР ИМА ПОДРШКУ ДА НАСТАВИ ВОДИ „ОРЛОВЕ“

Кокеза и Муслин у просторијама савеза

        После састанка са председником Фудбалског савеза Србије Славишом Кокезом у просторијама националног Савеза у центру Београда, Муслин је изашао заједно са спортским директором ФСС Гораном Буњевчевићем и новинарима кратко добацио:

        „Никаква одлука није донета, ја сам и даље селектор“.

        Муслин је направио успех, јер је „Орлове“ одвео на прво Светско првенство после 2010. године. Али, одмах након завршетка квалификација, у јавности је почело да се прича о томе да ће бити смењен и да нема подршку из врха Фудбалског савеза Србије да настави да ради започето.

        Муслину се, наводно, „на душу“ ставља неколико „грехова“, пре свега лоша игра у финишу квалификација (против Аустрије у Бечу, потом против Грузије у Београду), као и чврст став у односу према играчу Лација Сергеју Милинковићу-Савићу, са којим је, кажу, имао вербални сукоб.

        Након што су се у појединим медијима појавиле информације да се ближи смена Славољубу Муслину и да је Драган Стојковић-Пикси „виђен“ као његов наследник, Кокеза је пре неколико дана у интервјуу „Спортском журналу“ поручио да „медији неће смењивати селектора“.

        Кокеза јесте похвалио Муслина и играче за пласман на СП у Русију, што је окарактерисао као огроман успех, али се није децидирано изјаснио да ли бивши тренер Црвене звезде има подршку да настави да ради као селектор.

        Судећи према овој данашњој изјави Муслина и даље је status quo.

        Пред „Орловима“ су тест мечеви у Азији, а када будемо видели Муслинов списак видећемо и да ли су направљени некакви компромиси.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари