Муслин: Идемо по три бода, неће бити лако...

ПОЗНАЈЕМ ЊИХОВ МЕНТАЛИТЕТ, РАДИО САМ СА ДОСТА ГРУЗИЈСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА У РУСИЈИ

Славољуб Муслин

  • Могу да одиграју врло добро, па чак и против најбољих селекција Европе, али и да подбаце против слабијих од себе - истакао је селектор Србије

        Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин окупио је играче за изузетно важно гостовање у Грузији и поручио да је тај дуел тренутно најважнији у квалификацијама.

        - Утакмица у Грузији није најважнија у овом квалификационом циклусу, али за мене јесте јер је наредна. Идемо по три бода, али знамо да неће бити лако. Сваки бод је важан, исти су и против „малих“ и других. Ми смо и у Велсу ишли на на победу, али смо на крају освојили бод - рекао је Муслин новинарима у Старој Пазови.

        Према његовим речима Грузијци су у најмању руку непредвидива репрезентација.

        - Могу да одиграју врло добро, па чак и против најбољих селекција Европе, али и да подбаце против слабијих од себе. Познајем њихов менталитет, радио сам са доста грузијских репрезентативаца у Русији - истакао је Муслин уз констатацију да је задовољан формом играча и да ће остати доследан формацији.

        Србије после четири одиграна кола у Д групи квалификација за Мундијал у Русији заузима друго место са осам бодова, два мање од Ирске, док су Грузијци пети са два освојена бода.

        Утакмица између Грузије и Србије игра се у петак од 18 сати на стадиону „Борис Паичадзе“ у Тбилисију.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари