Мурињо о Матићевом дебију: Он је геније…

ЗАХВАЉУЈЕМ СЕ КЛУБУ ШТО САМ УСПЕО ДА ДОБИЈЕМ ТРИ ОД ЧЕТИРИ ИГРАЧА СА ЛИСТЕ ЖЕЉА

Немања Матић

        Немања Матић пре неколико дана стигао је из Челсија у Манчестер јунајтед у трансферу вредном 44,7 милиона евра, чиме је постао најскупље плаћени српски фудбалер свих времена.

        Он је синоћ и дебитовао за нови клуб на пријатељском мечу против Сампдорије, који су „ђаволи“ решили у своју корист резултатом 2:1.

        Матић је одиграо прво полувреме и одушевио Жозеа Муриња.

        „Види се да још није физички потпуно спреман, али његово искуство, интелигенција, начин на који размишља - он је геније. Он мисли фудбалски и помоћи ћемо му да што брже стигне до потребне форме“, поручио је Мурињо о игри Матића, који је замењен на почетку другог полувремена.

        Мурињо је додао да је клуб урадио фантастичан посао у летњем прелазном року, јер је довео три од четири жељена појачања.

        Пре Матића на Олд Трафорд стигли су Ромелу Лукаку и Виктор Линделоф и за њих је Манчестер јунајтед издвојио 170 милиона евра.

        „Захваљујем се клубу што сам успео да добијем три од четири играча са листе жеља, али бићу још срећнији ако ми омогуће да дођу сва четворица. И овако су направили одличну ствар“, рекао је португалски стручњак.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари