Мурињо: Немања Матић ће морати да сачека

МЕНАЏЕР ЧЕЛСИЈА ПОРУЧИО ДА СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ НЕЋЕ БИТИ У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ ЗА ДЕРБИ ПРОТИВ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА У НЕДЕЉУ

Жозе Мурињо

        Немања Матић је у доброј форми, али ће, без обзира на то изгледа морати да сачека на деби у дресу Челсија.

        Иако је изјавио да је спреман да заигра за свој нови клуб, неће бити у првој постави за дуел против Манчестер јунајтеда овог викенда.

        „Матић неће почети дерби у недељу. Морам да поштујем играче који су дуго у мом тиму. Уколико бих одмах пружио шансу новом играчу, то не би била добра порука за остале фудбалере. Дакле, Матић неће бити у стартној постави“, јасан је био тренер Челсија Жозе Мурињо.

        Португалац није крио задовољство што је српски играч појачао Челси. Ипак, сматра да ће му бити потребно време да се адаптира на нову средину.

        „Сигуран сам да ће Матић имати утицаја на нашу игру. Драго ми је што је ту, али мораћемо да будемо стрпљиви. Имаће доста времена да се упозна са нашом екипом и уклопи, како би наредну сезону дочекао потпуно спреман и навикнут. Он ће бити део тима који стварамо на дуже стазе и задовољан сам што је стигао у клуб“, додао је Мурињо.

        Он је истакао да је Матић профил играча баш по његовом укусу.

        „Челсију нису очајнички потребни играчи, покривени смо добро на свим позицијама, али је добро да градимо екипу и да имамо добар баланс унутар тима. У том смислу он је играч који нам је потребан, и ако анализирамо екипу за будућност, он је савршен профил играча“, изјавио је менаџер Челсија.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари