Мурињо: Матић одличан, први гол из офсајда

НЕМАЊА ЈЕ ИСКУСАН ИГРАЧ СА СЈАЈНИМ КАРАКТЕРИСТИКАМА, ДОНОСИО НАМ ЈЕ СИГУРНОСТ И БАЛАНС

Матић и Зидан после утакмице у Скопљу

        Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињо похвалио је игру српског фудбалера Немање Матића у поразу од Реал Мадрида у Суперкупу Европе.

        Матић је од доласка из Челсија за 45 милиона евра уписао први званичан наступ за Јунајтед у мечу у Скопљу у којем је Реал славио 2:1 и одбранио први трофеј у новој сезони.

        - Био је веома добар. Када је Реал нападао било је веома тешко за наш везни ред, а у нашој контроли Матић је био одличан, посебно у другом полувремену. Радио је оно што желимо, прецизан пас, доносио нам је сигурност и баланс. Немања је искусан играч са сјајним карактеристикама - рекао је Мурињо после утакмице на конференцији за медије.

        Португалац је био задовољан и партијом комплетног тима, истакавши да је први гол Реала био нерегуларан и да би се ствари другачије одвијале да је био VAR систем.

        - Реал је дао гол из офсајда и да се користила нова технологија резултат би био 1:1 - навео је Мурињо.

        Како је нагласио, у Премијер лиги Манчестер Јунајтед неће имати тако снажног противника као што је Реал Мадрид.

        - Било нам је тешко да парирамо њиховом везном реду, осим можда у другом полувремену када смо им у неколико наврата задали проблеме. Радује ме реакција играча после 0:2, могли смо чак и до изједначења, али је Рашфорд пропустио лепу прилику - закључио је Мурињо.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари