Митровић добио „црвени” већ у 16. минуту!

НА ДЕБИЈУ ЗА НОВИ КЛУБ ДОБИО ЈЕ ЖУТИ ПОСЛЕ САМО ДВА МИНУТА,

ДОК ЈЕ У ДРУГОЈ УТАКМИЦИ ИЗДРЖАО 15

       Александар Митровић

        Српски репрезентативац Александар Митровић добио је директан црвени картон у 16. минуту меча са Арсеналом у четвртом колу Премијер лиге.

        Митровића је судија Андре Маринер искључио већ у уводној фази меча због оштрог старта над везистом гостију Франсисом Кокеланом, када га је ђоном нагазио по цеваници.

        Нападач Србије тако је упропастио деби пред домаћом публиком на ’Сент Џејмс Парку’ којој је најавио нападачки фудбал.

        Међутим, бивши члан Партизана и Андерлехта није заслужио искључење, али су се разлози за црвени картон јавили нешто раније. После одличне комбинације Кокелана, Окслејд-Чемберлена и Бељерина, шпански бек је улетео у казнени простор и Тован га је оборио.

        Било је евидентно да га је нагазио по левој нози, али је Маринер оштетио ’Тобџије’ пропустивши да досуди једанаестерац. После серије оштријих стартова играча у црно-белим дресовима цех је платио неопрезни Митровић, што и није било неочекивано када се обзир узме репутација коју има.

        Репрезентативац наше земље већ је најавио судијама на Острву о каквом се играчу ради – на дебију за нови клуб добио је жути картон после само два минута, док је у другој утакмици издржао 15.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари