Милионери славили на гостовању у Брауншвајгу

ФУДБАЛЕРИ БОРУСИЈЕ ИЗ ДОРТМУНДА ЗАБЕЛЕЖИЛИ СУ ПРЕМИЈЕРНУ ПОБЕДУ У НАСТАВКУ БУНДЕСЛИГЕ, САВЛАДАВШИ АЈНТРАХТ РЕЗУЛТАТОМ 2:1

Пјер Обамејанг

         Тим Јиргена Клопа доминирао је током првог полувремена, створили су неколико добрих шанси, али су до водећег гола фудбалери BVB-а, који су синоћ наступили у црним дресовима, стигли након феноменалне акције, пољски нападач је одлично упослио Обамејанга којем није било тешком скоро са линије погодити гол „лавова“ за вођство „милионера“ од 1:0.

         И након вођства домаћи нису одустајали, играли су поприлицно отворено у жељи да што пре дођу до изједначења. Ипак, до краја првог дела игре играчи у плаво-жутој опреми нису успели стићи до голл.

         У наставку су „лавови“ ипак стигли до толико жељеног изједначујуцег гола, а стрелац је био Кесел у 54. минуту утакмице.

         Ипак, десетак минута касније Борусија је показала сву своју снагу. Након једне контре, Ројс је упослио Обамејанга, а стрелцу првог поготка за жуто-црне није било тешко погодити мрежу Даварија за ново вођство екипе из Дортмунда.

         До краја су гости имали још једну велику прилику, али је Роберт Левандовски промашио немогуће у 75. минуту дуела. Неколико тренутака касније и Ројс је био у одличној прилици али је ирански голман на голу Ајнтрахта био изванредан.

Бундеслига,19. коло:
 
Петак:
         Ајнтрахт Браушвајг - Борусија Дортмунд 1:2
Субота:
         Шалке - Волфсбург 15.30
         Бајер Леверкузен - Штутгарт
         Хофенхајм - Хамбург
         Маинц - Фрајбург
         Аугсбург - Вердер Бремен
         Хановер - Борусија Менхенгладбах 18.30
Недеља:
         Херта - Нирнберг 15.30
         Бајерн Минхен - Ајнтрахт Франкфурт 17.30
 
         Јуроспорт
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари