Миха: Ево, нека буде Пикси наследник!

СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ ОГОРЧЕН ИЗЈАВОМ НЕКАДАШЊЕГ САИГРАЧА ИЗ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, У АВГУСТУ ПРОТИВ ЈУЖНОАМЕРИКАНАЦА

Синиша Михајловић

         Драган Стојковић прошле недеље је дао интервју, у коме је између осталог рекао да је „разочаран“ резултатима српске репрезентације у квалификацијама за Светско првенство.

         „Разочарање је велико, тим пре што се Мундијал игра у земљи фудбала, Бразилу. Изазов је био отићи тамо, али ето, ми нећемо успети. То је ствар за анализу одговорних и њима препуштам остатак коментара по овом питању“.

         Иако изјава није нарочито груба, нити је било ко директно „прозван“, селектор Синиша Михајловић је признао дневном листу „Спорт“ да је врло љут.

         „Пикси је то могао да каже мени у лице, а не преко новина. Када је недавно боравио у Старој Пазови, причао ми је једну причу, после тога другу. Када се једног дана будемо видели, мораћемо да разјаснимо како је тако брзо променио мишљење“, рекао је Михајловић.

         Стратег „орлова“ најавио је да ће по завршетку квалификација напустити клупу националног тима, а на питање кога сматра адекватним решењем за будућност, одговорио је да није размишљао о томе.

         „Видећемо шта ће бити... Ево, нека буде Пикси наследник!“

         Михајловић је открио и да ће Србија у августовском ФИФА термину одиграти пријатељски меч, највероватније са једном јужноамеричком селекцијом (Колумбија, Еквадор?), а домаћин ће бити Београд или Нови Сад.

         Биће то генерална проба за септембар и квалификационе утакмице против Хрватске у Београду, односно Велса у Кардифу.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари