Матић: Желим успехе као Видић у Јунајтеду

БИО ЈЕ ВОЂА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ И ДРАГО МИ ЈЕ ШТО САМ ДОШАО

У КЛУБ У КОЈЕМ ЈЕ ОН БИО

Немања Матић

        Српски фудбалер Немања Матић изјавио је да ће урадити све како би у Манчестер Јунајтеду био подједнако успешан као његов сународник и бивши капитен клуба са Олд Трафорда Немања Видић.

        Матић је прешао из Челсија у Манчестер Јунајтед за 45 милиона евра и тако постао најскупље плаћени српски фудбалер у историји, срушивши рекорд Николе Максимовића (Торино - Наполи 29 милиона).

        „Видић је био велики играч, један од оних које сам гледао да будем исти, имао је сјајну каријеру. Био је вођа репрезентације Србије и драго ми је што сам дошао у клуб у којем је он био. Потрудићу се да поновим оно што је Видић у Јунајтеду, знам да ће бити тешко, али не желим да ми једног дана каже шта радиш овде“, рекао је Матић за клупску телевизију.

        Матић жели да, као што је урадио Видић, освоји трофеј Премијер лиге и Лиге шампиона са Јунајтедом.

        „Осећам се одлично, Манчестер је један од највећих клубова на свету и срећан сам што сам дошао. Имао сам велику жељу опет да радим са Мурињом, нисам размишљао када је стигао позив. Сигуран сам да можемо да направимо велике ствари, да нападнемо трофеје првака Енглеске и Европе.“

        Матић би у новом дресу са бројем 31 требало да дебитује против Реал Мадрида у Суперкупу Европе 8. августа.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари