Маестралне партије Тадића „промичу” саиграчима

САМО ЈЕ У ЈЕСЕЊОЈ ПОЛУСЕЗОНИ ИМАО 69 ИДЕАЛНО ПОСЛАТИХ ЛОПТИ НАПАДАЧИМА, КОЈЕ СУ ОНИ У СТРАХОВИТОМ ЗБИРУ ПРОМАШИВАЛИ

               Душан Тадић

        МАЈСТОРА нема ко да прати... Узалуд Душан Тадић гура Твенте, постиже голове, уписује асистенције, када шпицеви екипе ни пола тога што им припреми на терену не могу да сместе у мрежу. Статистички податак који су Холанђани објавили у првенственој паузи је невероватан: српски репрезентативац је само у јесењој полусезони имао 69 гол-пасова, односно идеално послатих лопти нападачима, које су они у страховитом збиру промашивали!

        - Стварно је невероватан податак да од тих 69 завршних пасова само седам је претворено у гол! Први следећи има 40 кључних додавања и исто седам асистенција - смешка се, не без киселог укуса, Душан Тадић. - Узалуд припремљена шанса, лопта никако неће у гол. Да је барем четвртина завршила у мрежи, ми бисмо сада били на врху табеле, а не гледали у леђа Ајаксу и Витесеу.

        Маестралне партије српског везисте ако „промичу” његовим саиграчима из напада, нису очима великог броја скаута. Чак се пре месец дана помињало да га прате и представници Барселоне, а последња вест каже да је Менхенгладбах спремио све за куповину било у јануару или јуну.

        - Све су опције отворене, бригу о понудама сам оставио менаџеру, а ја сам као увек окренут само играма на терену. Што се мене тиче, Немачка, Енглеска и Шпанија су земље у којима бих волео да наставим каријеру. Иако је незахвално причати на тај начин, мислим да бих на лето могао да се преселим у јачи шампионат. Мени је Бундеслига некако баш по мери. Менхенгладбах? Можда, видећемо - смеје се Душан Тадић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари