Лига шампиона: Реал Мадрид близу полуфинала

У ПРВИМ УТАКМИЦАМА ЧЕТВРТФИНАЛА , РЕАЛ ЈЕ У МАДРИДУ ДАО ТРИ ГОЛА ДОРТМУНДУ, КОЛИКО ЈЕ И ЧЕЛСИ ПРИМИО НА ГОСТОВАЊУ У ПАРИЗУ

Фудбалери Реал Мадрида

         Фудбалери Реала завршили су велики део посла око пласмана у полуфинале Лиге шампиона, изабраници Карла Анћелотија славили су са 3:0 у Мадриду против десетковане Борусије из Дортмунда.

         Гарет Бејл, на асистенцију Карбахала, па Иско лепим шутем са ивице шеснаестерца, већ до полувремена су усмерили Реал ка самој завршници Лиге шампиона. Кристијано Роналдо у 57. минуту, након перфектног додавања Луке Модрића, поставио је коначних 3:0.

         Португалски нападач је 14. голом у Лиги шампиона ове сезоне изједначио рекорд Месија, Ван Нистелроја и Алтафинија по броју голова у једној европској сезони.

         Борусији за пласман у полуфинале неће бити довољна ни прошлогодишња победа над Реалом на „Вестфалену“, тада у првом полуфиналном мечу. Било је 4:1, а сва четири гола дао је синоћ суспендовани Роберт Левандовски.

         Близу пласмана у полуфинале је и Пари Сен Жермен, који је сјајним голом Пастореа у трећем минуту судијске надокнаде стигао до феноменалних 3:1 против Челсија пред реванш у Лондону.

         Парижани су повели голом Лавеција у 3. минуту на „асистенцију“ Џона Терија, али је Азар до полувремена голом из пенала одвео Челси на врло активних 1:1.

         Давид Луиз је, међутим, аутоголом у 61. минуту вратио Французима предност, да би Пасторе након серије дриблинга у 93. минуту погодио ближи угао гола Петра Чеха и бацио у делиријум „Парк принчева“.

         Екипу Жозеа Муриња чека тежак задатак да надокнади два гола минуса, а реванши су на програму наредног уторка.

         У прва два полуфинала Барселона и Атлетико Мадрид ремизирали 1:1, а истим резултатом завршен је дуел Манчестер јунајтеда и Бајерна на „Олд трафорду“.

         Jуроспорт
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари