Лига шампиона: Јуве са Реалом за прву победу

ПОТРЕБНА МУ ЈЕ ПОБЕДА КАКО БИ ЗАДРЖАЛИ ШАНСЕ ЗА ПЛАСМАН

У ОСМИНУ ФИНАЛА НАЈЕЛИТНИЈЕГ ЕВРОПСКОГ ТАКМИЧЕЊА

         Јувентус у уторак од 20.45 на свом стадиону у Торину игра против Реал Мадрида, утакмицу четвртог кола Групе Б у Лиги шампиона. У прошлом колу Реал је на „Сантјаго Бернабеу“ победио Јувентус са 2:1.

         Црно-бели имају само два бода из прве три утакмице и налазе се на трећем месту на табели, а испред су Реал са свих девет бодова и Галатасарај са четири бода. Последњи је Копенхаген са једним бодом.

         - Надам се да ће стадион Јувентуса кључати и да ће нас навијачи погурати до победе. У Мадриду смо показали шта можемо. Тим Реала направљен је да ове сезоне освоји 10. титулу европског првака, али не смемо да их се плашимо - рекао је тренер Јувентуса Антонио Конте.

         Јувентус у меч улази после првенствене победе против Парме (1:0), а последњих 15 минута у тој утакмици играо је Фабио Кваљарела, који се опоравио од повреде и могао би да буде у тиму за дуел са Реалом.

         Меч ће пропустити дефанзивац Ђорђо Кијелини, који је искључен на прошлој утакмици у Мадриду.

         Победа у Торину осигурала би Реалу пласман међу осам најбољих екипа. Деветоструки европски шампион у утакмицу улази после победе против Рајо Ваљекана од 3:2, а двоструки стрелац у том мечу био је Кристијано Роналдо, који је тако ове сезоне постигао 22 гола у свим такмичењима.

         У другој утакмици у Групи Б у Данској играју Копенхаген и Галатасарај.

         Турски тим би победом могао да се „одлепи” од Јувентуса и увећа шансе за пласман у другу фазу. У прошлом колу екипа Роберта Манћинија победила је у Истанбулу шампиона Данске са 3:1.

Четврто коло Лиге шампиона:

 

Група А

         Реал Сосиједад - Манчестер Јунајтед

         Шахтјор - Леверкузен

Група Б

         Копенхаген - Галатасарај

         Јувентус - Реал Мадрид

Група Ц

         Олимпијакос - Бенфика

         ПСЖ - Андерлехт

Група Д

         Манчестер Сити - ЦСКА Москва

         Плзен - Бајерн

         Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари