Лига Б тимова - није ни почела, а већ се гаси

НАРЕДНО, ЧЕТВРТО, КОЛО НЕЋЕ БИТИ ЗАКАЗАНО ДОК СЕ НЕ ОДИГРАЈУ ЗАОСТАЛИ МЕЧЕВИ

  • Такмичење под ингеренцијом ФСС названо Лига Б тимова почело 13. марта већ је у проблемима, јер се због превише одложених мечева не зна када ће бити завршено

        Још приликом оснивања Лиге Б тимова, поучени ранијим искуствима, сумњало се да ће се такмичење редовно одвијати.

        Потврда је уследила већ у прва три кола. Изузимајући прву ниједна рунда није била комплетна. Укупно је одложено пет утакмица.

        - Клубови је требало да боље размисле кад су прихватили учешће у лиги. Другачија би ситуација била да смо такмичење почели на јесен, а не на пролеће кад нам предстоје плеј-оф и плеј-аут и завршница купа. Многи се правдају да немају довољан фонд играча и за учешће у овој лиги. Покушаћемо ипак, да пронађемо термине и до краја маја, како је и било планирано, пре одласка играча на одмор, окончамо сезону - каже Миодраг Јанковић, комесар за такмичење Лиге Б тимова.

        Наредно, четврто, коло неће бити заказано док се не одиграју заостали мечеви. Реч је о дуелима: Раднички (Ниш) - Партизан, Црвена звезда - Чукарички, Младост (Лучани) - Црвена звезда, Чукарички - Колубара и Бежанија - Раднички (Ниш).

        - Чекамо одговоре клубова о предложеном термину у понедељак. Проблем представљају и предстојећи Васкршњи празници, односно два кола Супер лиге заказана у периоду од 13. до 18. априла. Проналажење терена није препрека, доступни су нам спортски центри на Ади Циганлији и у Старој Пазови- поручио је Јанковић.

        Предвиђено је да се после деветог кола одиграју две полуфиналне и финална утакмица, али уколико се настави овим темпом велико је питање да ли ће план бити испуњен.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари