Лалатовић: Велика част што смо у Бањалуци

УТАКМИЦУ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ (ПЕТАК, 17 ЧАСОВА) ЗВЕЗДА ЋЕ ИСКОРИСТИТИ КАО ПРОВЕРУ ЗА СУДАР СА ПАРТИЗАНОМ 18. ОКТОБРА

        Експедиција Црвене звезде стигла је у четвртак у Бањалуку и дигла на ноге све поклонике фудбала у крајишкој лепотици и околним местима.

        Не дешава се често да најтрофејнији српски клуб гостује у главном граду Републике Српске, па и не чуди велико интересовање.

        Почетак утакмице на Градском стадиону је у петак у 17 часова, Црвена звезда ће је искористити као проверу за судар са Партизаном 18. октобра.

        - Велика је част за све нас у Звезди што смо дошли у Бањалуку да одиграмо пријатељску утакмицу са Борцем. Знамо да овде имамо армију навијача којима желимо да се одужимо, овај меч ће нам бити добра провера пред вечити дерби са Партизаном наредног викенда - изјавио је Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

        Један од најбољих играча Црвене звезде, Дарко Лазовић, истакао је да очекује топао дочек у Бањалуци.

        - Свим нашим навијачима којих у Бањалуци и Републици Српској има много покушаћемо да се одужимо на најбољи начин. Већ смо играли у Требињу, где нам је било лепо. Надам да ће тако бити и у Бањалуци - рекао је Лазовић.

        Шеф стручног штаба Ненад Лалатовић повео је у Бањалуку 17 фудбалера. Кандидати за меч са Борцем су: Дамир Кахриман, Марко Тркуља (голмани), Никола Мијаиловић, Богдан Планић, Предраг Ђорђевић, Стефан Ђорђевић, Никола Антић (дефанзивци), Горан Гогић, Милош Босанчић, Михаило Ристић, Вукан Савићевић, Дарко Лазовић, Александар Катаи, Ненад Гаврић (везисти), Ђорђе Деспотовић, Лазар Ђуровић (нападачи).

        Лалатовић не може да рачуна на репрезентативце: Предрага Рајковића (Србија), Сава Павићевића (Црна Гора), Нејца Печника (Словенија), Марка Петковића, Александра Ковачевића, Дарка Лазића (млада Србије), Вукашина Јовановића, Марка Грујића и Луку Јовића (омладинска Србије).

        Спортски журнал
 

Слични садржаји

Коментари