Лалатовић пред Рад: У Купу нема поправног

РАД ИМА ДОБАР И ИСКУСАН ТИМ, НЕЋЕ БИТИ ЛАКО И ЕКИПА КОЈА БУДЕ АГРЕСИВНИЈА БИЋЕ БЛИЖА ПОБЕДИ

Ненад Лалатовић

        Тренер Црвене звезде Ненада Лалатовић рекао је да се нада да ће његов тим поправити форму и победом против Рада у осмини финала Купа Србије најавити боља издања у наставку сезоне.

        - У Купу нема поправног, морамо да одиграмо много боље него против Доњег Срема. Рад има добар и искусан тим, неће бити лако и екипа која буде агресивнија биће ближа победи. Морамо да се издигнемо из кризе и пласирамо у четвртфинале - рекао је Лалатовић на конференцији за медије на Маракани.

        Додао је да додатни проблем црвено-белима представља лош терен на стадиону Обилћа на Врачару, где ће се играти утакмица.

        - Спремали смо се за то на нашем помоћном терену, који није одржаван због ове утакмице. Ипак, терен је исти за оба тима и надам се да ћемо се боље снаћи. Звезда мора да иде на победу, против било ког противника да игра - поручио је Лалатовић и додао да ће направити неколико измена у тиму у односу на меч против Доњег Срема.

        Тренер Звезде истакао је да није срећан што ће против Рада играти поново наредног викенда, али у првенству, пошто је тешко победити исти тим у тако кратком временском периоду.

        Сличну ситуацију црвено-бели су имали недавно са Борцем из Чачка, али су успели да добију оба меча, прво у Купу, а потом у првенству.

        Првотимац Звезде Ненад Гаврић рекао је да се нада позитивном исходу.

        - Очекује нас тешка утакмица, знамо да имају добар тим и неће нас изненадити. Надам се да ће Звезда добити прво полувреме овонедељног дуела са Радом и пласирати се у наредну фазу такмичња. Верујем да ћемо проћи даље - јасан је Гаврић.

        Утакмица Рад - Црвена звезде игра се у среду од 13 сати.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари