Лалатовић о казни: Било је времена раније…

НОВИ ТРЕНЕР ЧУКАРИЧКОГ НАЈАВИО ЖАЛБУ НА СУСПЕНЗИЈУ ЗБОГ РАНИЈИХ ГРЕХОВА ДОК ЈЕ БИО У ВОЈВОДИНИ

Ненад Лалатовић

        Ненад Лалатовић данас је званично почео посао у свом новом клубу - Чукаричком - обавивши прозивку за старт припрема за пролећни део сезоне.

        Први пут, некадашњи играч и тренер Црвене звезде, задужио је црно-белу опрему, а куриозитет је да, према садашњем стању ствари, неће моћи да седи на клупи новог тима све до 11. марта, односно до утакмице против Борца у Чачку (занимљиво, то је бивши његов клуб).

        Лалатовић је због „дугог језика“ и честих коментарисања судија и суђења, крајем прошле године, кажњен са 4 утакмице суспензије. Дисциплинска комисија га је удаљила са клупе за утакмице против Јавора (18. фебруар), против Напретка (25. фебруар), против Спартака (1. март) и против Рада (5. марта).

        Нови шеф стручног штаба клуба са Бановог брда данас је прокоментарисао ту суспензију, мада је рекао да то не жели, али с обзиром на то да му је постављено питање...

        „Сматрам да није требало да будем кажњен четири утакмице, а зашто је тако то нек причају други. Жалићу се на ту казну. Кажњен сам док сам био у Војводини, имали су времена раније да то ураде. Можда ме Чука не би узела да су знали да ћу бити кажњен четири утакмице, не би требало да ме узме“, рекао је Лалатовић.

        Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић је додао да ће се клуб жалити на ту одлуку, јер како је рекао „једноставно то нам није било познато“.

        Иначе, Лалатовићу се данас јавило чак 30 фудбалера, међу којима и новајлије Петар Јовановић (Рад), Немања Обрадовић (Ахранаикос) и Борис Копитовић (Младост Подгорица), док би Дарко Зорић из атинског АЕК-а требало накнадно да се придружи.

        Зорићев долазак у Чукарички очекује се данас, а на првом окупљању није било Обенга Регана, Исмаела Бека Фофане и Лукаса Пјасентија, који би требало да се појаве за неколико дана из иностранства.

        Лалатовић истакао је да је најбитније да се екипа што пре уигра и спреми пред за наставак првенства у Суперлиги и Купу Србије.

        „Имамо само 20 бодова, а моја је жеља да покушамо да уђемо у плеј-оф. Морамо да будемо реални, то ће бити тешко, јер осми на табели нам бежи 10 бодова што је велика разлика. Ипак, док год постоји математички нада, ми ћемо дати све од себе“, рекао је Лалатовић, преноси клупски сајт.

        Чукарички ће се припремати на Кипру, а Лалатовић планира да поведе укупно 27 играча укључујући три голмана, као и да су међу њима четири омладинца обзиром да су осамнаестогодишњи Ерхан Машовић и Сава Радић већ стандардни у првом тиму.

        „До поласка на Кипар, 27. јануара ћемо знати ко одлази, а ко остаје у клубу. Не планирамо нова појачања, једино ако се појави баш нешто што би нама одговарало. Нисмо очекивали понуде ипак смо на 12. месту, али до лета ће се све променити“, рекао је Матијашевић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари