Колман: Прижељкивали смо реми у Даблину

ДВА КОЛА ПРЕ КРАЈА МОРА ДА СЕ КАЖЕ ДА ЈЕ СРБИЈА ПОБЕДНИК ГРУПЕ, ПОШТЕНО ЈЕ ШТО ЈЕ СРБИЈА ПРВА

Крис Колман

        Селектор фудбалске репрезентације Велса Крис Колман опростио се од трке са Србијом за прво место Д квалификационе групе за Мундијал и признао да ће са Републиком Ирском да води борбу за место у баражу.

        Србија после победе у Даблину (1:0) два кола пре краја квалификација има четири бода више од другопласираног Велса, пет од Ирске, и за пласман у Русију потребан јој је само један тријумф у Аустрији или на свом терену против Грузије.

         „Група је узбудљива. Два кола пре краја мора да се каже да је Србија победник групе, али нама остаје да завршимо други. Све је у рукама Србије, прижељкивали смо реми у Даблину. За нас има неизвесности, пред нама су фантастична два меча“, рекао је Колман, а преноси BBC.

        Колман сматра да је екипа Славољуба Муслина заслужено на челу Д групе.

        „Чак би и победа Ираца више ишла нама у корист. Поштено је што је Србија прва, гајили су пас игру, нису имали пораз, и нема проблема ако одемо у бараж“.

        Селектор „Змајева“, полуфиналисте са прошлог Европског првенства, наглашава да је наредни циљ да се победе Грузија у гостима и директан конкурент Ирска у Кардифу.

        „Не треба гледати шта је било. Реално, са шест бодова смо други“, рекао је Колман после победе у Кишињеву над Молдавијом (2:0).

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари