Колман: И даље ме прогања пораз од Србије...

ТЕЖАК ПОРАЗ ОД ПРЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ДЕФИНИТИВНО МИ ЈЕ БИО НАЈГОРИ ТРЕНУТАК У КАРИЈЕРИ, КАЖЕ СЕЛЕКТОР ВЕЛСА

Крис Колман

  • После утакмице седели смо у мраку, у свлачионици без светла. Ја сам био контузован и нисам хтео да изађем да разговарам са било ким

        Селектор фудбалске репрезентације Велса Крис Колман, неколико дана пред дуел са Србијом у квалификацијама за Мундијал 2018. присећа се пораза у Новом Саду и Кардифу пре четири године (6:1, 3:0) и ноћних мора које је преживљавао због тога.

        - Било је страшно. После утакмице седели смо у мраку, у свлачионици без светла. Ја сам био контузован. Сећам се да сам седео са својим помоћницима и нисам хтео да изађем да разговарам са било ким. То је био дефинитивно најгори тренутак који сам осетио у каријери. Када као играч или менаџер тако изгубите са клубом је једна ствар, али када доживите такав пораз са националним тимом то је убедљиво најстрашније. Навијачи су платили много новца и прешли дуг пут да би нас бодрили и тај пораз сам прихватио као своју велику грешку. Искрено и даље ме прогања тај пораз. Не желим да ми се понови такво искуство - рекао је за Скај спорт селектор Велса Крис Колман.

        Велс и Србија састаће се, поново, у суботу увече у Кардифу и одиграти квалификациону утакмицу за Светско првенство 2018. године у Русији.

        - Србија је веома офанзивна екипа и у томе тражи своју шансу. На другој страни ми смо у најбољој форми и дајемо максимум. Морамо бити и на тој утакмици фокусирани и на највишем нивоу - каже Колман.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари