Ко ће судити 157. фудбалски „вечити дерби“?

ТРОЈИЦА СУДИЈА СА ИСКУСТВОМ У ВОЂЕЊУ „ДЕРБИЈА“, МАЖИЋ, ЂОКИЋ

И ГРУЈИЋ У ЛИСАБОНУ ДАН ПРЕД МЕЧ

Милорад Мажић

        Тројица арбитара са искуством вођења „вечитог дербија“ делегирана су за утакмицу која ће бити завршена у четвртак пред поноћ. Црвена звезда - Партизан почиње у суботу у 18.30.

        Најбољи српски судија Милорад Мажић делиће правду у Лисабону између Спортинга и мадридског Атлетика у реванш утакмици четвртфинала Лиге Европе, саопштила је UEFA овог уторка око поднева.

        Мажићу ће први помоћници бити Милован Ристић и Далибор Ђурђевић, четврти судија је Немања Петровић, док ће иза гола бити Ненад Ђокић и Данило Грујић.

        Ово у исто време значи да ће тројица судија са искуством у вођењу „вечитог дербија“, Мажић, Ђокић и Грујић, напустити „Жоаоа Алвеладе“ стадион у Лисабону у четвртак око поноћи и, по свему судећи, кренути ка Србији у петак у току дана.

        Трећи ово сезонски дуел Црвене звезде и Партизана, 157. првенствени у историји, заказан је за суботу у 18.30, тако да ће бити занимљиво сачекати одлуку Судијске комисије ФСС када је делегирање арбитра за највећу утакмицу српског фудбала у питању.

        Мажић, који ће бити и учесник Мундијала у Русији, добио је ново велико поверење судијске организације да суди дерби меч четвртфинала Лиге Европе, након што је био и делегиран у групној фази Лиге шампиона.

        Утакмица између Спортинга и Атлетика игра се у четвртак од 21.05, а први меч у Мадриду добио је шпански тим 2:0.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари