Капитен Велса верује да је пласман достижан

ВИЛИЈАМС СМАТРА ДА СУ КАДРИ ДА ЗАБЕЛЕЖЕ СВЕ ПОБЕДЕ ДО КРАЈА КАКО БИ ОТИШЛИ НА МУНДИЈАЛ

Александар Митровић

  • Ешли Вилијамс признао да им је тешко пало што нису успели да задрже предност против „Орлова“, али и да верује да могу да исправе ствари

        Велс је одиграно нерешено са Србијом у Кардифу (1:1), у четвртом колу квалификација за Светско првенство 2018. године.

        Домаћи тим жали што није успео да очува предност на том мечу, а капитен Ешли Вилијамс сматра да су кадри да забележе све победе до краја како би се пласирали на Мундијал.

        „Преостаје нам сада да у наредном мечу у Даблину победимо Ирску. Нисмо затворили врата пласмана на Мундијал, све је отворено и верујемо да можемо да победимо све утакмице до краја“, рекао је Вилијамс, а преноси британски „Скај спорт“.

        Велшани су забележили трећи реми заредом у Д групи квалификација, а Вилијамс је признао да их је заболео изједначујући гол Александра Митровића у финишу дуела у Кардифу.

        „Сада нам предстоје све теже и теже утакмице. Фрустрирани смо јер нисмо победили Србију, опет смо водили, али нисмо успели да сачувамо мрежу. Сви од нас очекују да побеђујемо, посебно на свом терену, али то не радимо. Мислим да ће бити неизвесно до краја квалификација“, навео је штопер Евертона и додао да атмосфера у репрезентацији није нарушена због слабог старта у квалификацијама за шампионат у Русији.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари