Капитен Велса: Меч у Србији - све променио

КАО ДА ЈЕ НОВИ ПОЧЕТАК ЗА НАС, ВЕРУЈЕМ У ПОБЕДУ НАД АУСТРИЈОМ

И ДА ЗАДРЖИМО МОМЕНТУМ

Ешли Вилијамс

        Капитен Велса Ешли Вилијамс верује да се јунским ремијем против Србије (1:1) променио моментум екипи и да са много самопоуздања чека финиш квалификација за СП.

        Велшани имају четири бода заостатка за Србијом и Републиком Ирском, пред вечерашњи дуел са Аустријом у Кардифу, у мечу који би могао да отпише једну селекцију из борбе за место на Мундијалу.

       „Нисмо имали добрих тренутака у овом квалификацијама и то је фрустрирајуће. Ипак, осећам да се све променило после утакмице са Србијом, јесте да смо одиграли нерешено, али је то био добар резултат. Као да је нови почетак за нас, верујем у победу над Аустријом и да задржимо моментум у последња три меча“, рекао је Вилијамс, а преноси Скај Спорт.

       У састав „Змајева“ после одрађене суспензије враћа се звезда Реал Мадрида Герет Бејл, али баш због картона неће бити Џоа Алена и Нила Тејлора.

       „Сви причају морамо да победимо Аустрију, па схватамо наш циљ. Нисам сигуран да ли до краја морамо да победимо све четири утакмице, али је то неопходно против Аустрије. Имају талентован тим, са добрим појединцима, али нисмо забринути, потребно је само да играмо како знамо“, закључио је штопер Евертона.

        Велшани и Аустријанци играју у суботу од 20.45, три сата после дуела Србија - Молдавија и Грузија - Ирска.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари