Капитен Радничког: Ово није - судњи дан…

ПРЕД МЕЧ С ПАРТИЗАНОМ, КОЈИ ЈЕ ОКАРАКТЕРИСАН КАО КЉУЧАН У БОРБИ ЗА ШАМПИОНСКУ ТИТУЛУ

Александар Јовановић

  • Не плашимо се никога, па ни црно-белих, а још мање од нефудбалских збивања и свега другог што овој игри наноси само штету - истиче Александар Јовановић

        Атмосфера у српском фудбалу достигла је тачку кључања. Претпоследње коло Суперлиге могло да одгонетне многе недоумице, али се, нажалост, борба са фудбалског терена пренела у канцеларије челника клубова.

        Данима уназад траје рат саопштењима Партизана и Црвене звезде, који се међусобно оптужују за нечасне радње из текуће, али и претходних сезона, што је међу свим учесницима, од играча, стручних штабова, судија, до навијача, тензије подигло до усијања.

        Капитен нишког Радничког Александар Јовановић пред меч с Партизаном, који је окарактерисан као кључан у борби вечитих ривала за шампионску титулу, покушао је да, што је више могуће, смањи напетост и пажњу свих усмери на травнату подлогу.

        - Много тога се решава на данашњој утакмици, свесни смо ми тога. И око нашег изласка на међународну фудбалску сцену и вероватно и око титуле. Али, ни по нас на „Чаиру“, ни по Партизана, понајмање по српски фудбал, ово није судњи дан. Играће се фудбал и сутра - рекао је Јанковић.

        Нишлије су ове сезоне у окршајима с Партизаном имале половичан учинак. На стадиону у Хумској, у јесењем делу сезоне, ривали су поделили бодове (1:1), да би на „Чаиру” црно-бели славили 2:0.

        - Недавно смо поражени од Партизана, али нисмо надиграни. Напротив, изгубили смо у равноправној игри после два кикса. Данас се то не сме и неће поновити, добро знамо шта треба да радимо. Уосталом зашто Раднички вечерас не би остварио победу? Не плашимо се никога, па ни црно-белих, а још мање од нефудбалских збивања и свега другог што овој игри наноси само штету. Очекујем да ћемо од наших навијача имати велику подршку - додао је Александар Јовановић.

        Меч на нишком „Чаиру” почиње у 19 часова уз директан ТВ пренос на Арени спорт 4.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари